Jouw bestemming voor allerlei soorten oesters in Amsterdam.
Binnenkort vind u bij Oysterbrothers niet alleen heerlijke recepten, maar ook handige tips! Of het nu gaat om het openen van oesters, de beste combinaties van allerlei soorten vinaigrettes of verschillende bereidingswijzen. Op deze pagina vindt u alles hierover. Zorg ervoor dat u de website regelmatig bezoekt voor de nieuwste tips om uw oesterervaring naar een hoger niveau te tillen.
Binnenkort zullen er verschillende heerlijke recepten te vinden zijn bij Oyster Brothers! Of je nu op zoek bent naar inspirerende gerechten met oesters of een creatief idee voor een zeevruchtenmaaltijd, je zult zeker iets vinden dat je smaakpapillen verrast. Houd de website in de gaten voor de nieuwste toevoegingen en bereid je voor op culinaire verwennerij.
• 12 oesters
• 60 g boter
• 1 teentje knoflook fijngehakt
• 1 sjalotje fijngesnipperd
• 30 g broodkruim bv. Panko
• 2 el fijngeraspte Parmezaan
• 2 el fijngehakte bieslook
• 1 tl Pernod eventueel te vervangen door witte wijn
• 1/2 grapefruit rasp
• peper
• zeekraal, ijs of grof zout om op te serveren
• Verwarm de oven op 190°C.
• Open de oesterschelpen met een oestermes en een theedoek (let op: voorzichtig!). De bovenste schelpen kun je weggooien. Snijd de oesters zelf los. Leg ze terug in de schone (onderste) schelpen, op een bakplaat of in een ovenschaal waar ze allemaal inpassen.
• Smelt de boter en voeg knoflook en sjalot toe en laat 2 minuutjes bakken. Roer het broodkruim erdoor en laat licht kleuren. Haal van het vuur en meng bieslook, Pernod, geraspte Parmezaan en de zest van een halve grapefruit erdoor. Breng op smaak met peper.
• Verdeel het mengsel over de oesters. Bak de oesters 10 minuten in de oven, eventueel even de laatste minuten onder de grill.
• Serveer op een grote berg zeekraal, ijs of grof zout
Quote van de dag: “Een oester maakt van zijn probleem een parel” 💃🦪
#oysterbrothers #webshop #amsterdam #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht #food #seafood
Quote van de dag: “Een oester maakt van zijn probleem een parel” 💃🦪
#oysterbrothers #webshop #amsterdam #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht #food #seafood
...
Irish Mor 🇮🇪
KWEEKGEBIED: Ierland
KWEEKMETHODE: Tafels & Manden
SMAAK: Door de mix van zoete water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan ontstaat er een mooie zachte romige smaakbeleving.
SEIZOEN: De Irish Mór heeft een vleespercentage van meer dan 12% en is het hele jaar verkrijgbaar
#oysterbrothers #webshop #amsterdam #irish #mor #irishmor #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht
Irish Mor 🇮🇪
KWEEKGEBIED: Ierland
KWEEKMETHODE: Tafels & Manden
SMAAK: Door de mix van zoete water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan ontstaat er een mooie zachte romige smaakbeleving.
SEIZOEN: De Irish Mór heeft een vleespercentage van meer dan 12% en is het hele jaar verkrijgbaar
#oysterbrothers #webshop #amsterdam #irish #mor #irishmor #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht
...
Jouw bestemming voor allerlei soorten oesters in Amsterdam.
#oysters #amsterdam #webshop #brothers #food #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht #clickandcollect
Jouw bestemming voor allerlei soorten oesters in Amsterdam.
#oysters #amsterdam #webshop #brothers #food #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht #clickandcollect
...
🚨SALE 12 oesters voor maar 19.50
www.oysterbrothers.nl
De kerstdagen komen al dichterbij en voor je het weet staan we weer met de champagne het oude jaar af te sluiten.🥂🎆
Check onze webshop voor het gehele assortiment aan oesters voor de feestdagen. 🦪🎄
Deze actie loopt tot 02-01-25 (BESTEL OP TIJD)
#oysterbrothers #amsterdam #oysters #webshop #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht #food #seafood
🚨SALE 12 oesters voor maar 19.50
www.oysterbrothers.nl
De kerstdagen komen al dichterbij en voor je het weet staan we weer met de champagne het oude jaar af te sluiten.🥂🎆
Check onze webshop voor het gehele assortiment aan oesters voor de feestdagen. 🦪🎄
Deze actie loopt tot 02-01-25 (BESTEL OP TIJD)
#oysterbrothers #amsterdam #oysters #webshop #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht #food #seafood
...
🚨SALE 12 oesters voor maar 19.50
www.oysterbrothers.nl
De kerstdagen komen al dichterbij en voor je het weet staan we weer met de champagne het oude jaar af te sluiten.🥂🎆
Check onze webshop voor het gehele assortiment aan oesters voor de feestdagen. 🦪🎄
Deze actie loopt tot 02-01-25 (BESTEL OP TIJD)
#oysterbrothers #amsterdam #oysters #webshop #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht #food #seafood
🚨SALE 12 oesters voor maar 19.50
www.oysterbrothers.nl
De kerstdagen komen al dichterbij en voor je het weet staan we weer met de champagne het oude jaar af te sluiten.🥂🎆
Check onze webshop voor het gehele assortiment aan oesters voor de feestdagen. 🦪🎄
Deze actie loopt tot 02-01-25 (BESTEL OP TIJD)
#oysterbrothers #amsterdam #oysters #webshop #evertsvishuisje #vishuisjeprinsengracht #food #seafood
...
EVERT VAN ROSSUM
‘’Het contact met de klanten, ondernemen, schakelen en stappen zetten”, dat is wat mij elke dag weer motiveert om er het beste van te maken.
Het is allemaal begonnen op de Prinsengracht, als jong ventje meegaan met m’n vader om vis te verkopen.
Toen ik tien jaar oud was zei ik al elke week van : ‘hey paps wanneer kan ik een keer mee?’…… ‘’Eef je komt met je koppie net boven die toonbank uit wacht nog maar even een jaartje” Vanaf mijn elfde ben ik begonnen bij mijn vader als zaterdag-hulp. Dit was een geweldige tijd, met je pa mee naar de grote stad Amsterdam als jong visboertje, allerlei soorten mensen en nationaliteiten tegen komen, dit sprak mij vanaf dag één al helemaal aan.
Toen ik klaar was met de middelbare school wist ik het : ‘Ik ga in de zaak bij mijn vader en met het plan om deze over te nemen in de toekomst’
Na negen jaar op de Prinsengracht hoek Utrechtsestraat met plezier gewerkt te hebben, kreeg ik op m’n vierentwintigste te horen van Gemeente Amsterdam dat er een standplaats zou vrij komen in Oud-West….
‘’Deze kans is uniek en moet ik met twee handen aanpakken’’ ging er door mijn hoofd, en zodoende sinds maart 2022 ben ik nu te vinden in Oud-West.
EVERT VAN ROSSUM
‘’Het contact met de klanten, ondernemen, schakelen en stappen zetten”, dat is wat mij elke dag weer motiveert om er het beste van te maken.
Het is allemaal begonnen op de Prinsengracht, als jong ventje meegaan met m’n vader om vis te verkopen.
Toen ik tien jaar oud was zei ik al elke week van : ‘hey paps wanneer kan ik een keer mee?’…… ‘’Eef je komt met je koppie net boven die toonbank uit wacht nog maar even een jaartje” Vanaf mijn elfde ben ik begonnen bij mijn vader als zaterdag-hulp. Dit was een geweldige tijd, met je pa mee naar de grote stad Amsterdam als jong visboertje, allerlei soorten mensen en nationaliteiten tegen komen, dit sprak mij vanaf dag één al helemaal aan.
Toen ik klaar was met de middelbare school wist ik het : ‘Ik ga in de zaak bij mijn vader en met het plan om deze over te nemen in de toekomst’
Na negen jaar op de Prinsengracht hoek Utrechtsestraat met plezier gewerkt te hebben, kreeg ik op m’n vierentwintigste te horen van Gemeente Amsterdam dat er een standplaats zou vrij komen in Oud-West….
‘’Deze kans is uniek en moet ik met twee handen aanpakken’’ ging er door mijn hoofd, en zodoende sinds maart 2022 ben ik nu te vinden in Oud-West.
...
SIMON VAN ROSSUM
‘Al lijkt het allemaal zo groot onze hoofdstad Amsterdam, het voelt net als een dorp bij ons op de Prinsengracht’ Nu sta ik alweer drie jaren bij mijn vader op de Prinsengracht in hartje Amsterdam.
Toen mijn broer Evert voor zichzelf is begonnen stond mijn pa er alleen voor met de zaak.
Ik werkte toentertijd bij Defensie bij de Luchtmobiele Brigade, en heb besloten om daar ontslag te nemen en bij mijn pa de zaak in te gaan om hem te helpen. Sindsdien zou ik niet meer anders willen.
S’ ochtends vroeg met een bak koffie achter de kraam de dag beginnen en met het uitzicht op de Amstel, ‘Goedemorgen buur!’ Het voelt net als een klein dorp bij ons op de Prinsengracht.
Door de jaren heen heeft mijn pa een mooie klantenkring opgebouwd.
Bewoners, toeristen, werklui, ondernemers en bekende-Nederlanders, je komt ze allemaal tegen op een dag, soms lijkt het net een buurthuis waar mensen samen komen om gezellig een visje te eten.
En nu het nieuwe hoofdstuk de Oysterbrothers met mijn broer samen.
Ik vind het geweldig hoe wij zo met z’n allen samen werken ook al hebben we ons ieder eigen kraam in Amsterdam.Om nu samen als broers onze passie te delen is iets waardevols wat wij graag willen uitbreiden.
SIMON VAN ROSSUM
‘Al lijkt het allemaal zo groot onze hoofdstad Amsterdam, het voelt net als een dorp bij ons op de Prinsengracht’ Nu sta ik alweer drie jaren bij mijn vader op de Prinsengracht in hartje Amsterdam.
Toen mijn broer Evert voor zichzelf is begonnen stond mijn pa er alleen voor met de zaak.
Ik werkte toentertijd bij Defensie bij de Luchtmobiele Brigade, en heb besloten om daar ontslag te nemen en bij mijn pa de zaak in te gaan om hem te helpen. Sindsdien zou ik niet meer anders willen.
S’ ochtends vroeg met een bak koffie achter de kraam de dag beginnen en met het uitzicht op de Amstel, ‘Goedemorgen buur!’ Het voelt net als een klein dorp bij ons op de Prinsengracht.
Door de jaren heen heeft mijn pa een mooie klantenkring opgebouwd.
Bewoners, toeristen, werklui, ondernemers en bekende-Nederlanders, je komt ze allemaal tegen op een dag, soms lijkt het net een buurthuis waar mensen samen komen om gezellig een visje te eten.
En nu het nieuwe hoofdstuk de Oysterbrothers met mijn broer samen.
Ik vind het geweldig hoe wij zo met z’n allen samen werken ook al hebben we ons ieder eigen kraam in Amsterdam.Om nu samen als broers onze passie te delen is iets waardevols wat wij graag willen uitbreiden.
...